Donderdag 13 juni heeft bij de Rotterdam EHealth Agenda het TrackCura Event plaatsgevonden. Betrokken partners, huisartsen en geïnteresseerden waren aanwezig om op de hoogte gebracht te worden van de stappen die binnen TrackCura in de afgelopen periode gemaakt zijn en hoe de verdere ontwikkeling er uit gaat zien.

Ewout van Baerveldt, dermatoloog, trapte af met het vertellen van de aanleiding van TrackCura en de data die uit zijn onderzoek naar voren zijn gekomen over overeenkomsten tussen de gestelde diagnoses door huisartsen en de gestelde diagnoses door dermatologen van het DermaHaven. Nadat Steunpunt KOEL in samenwerking met Little Rocket een kwalitatief onderzoek heeft verricht naar de kernwaarden van de huisarts binnen de dermatologieketen is er een visueel voorbeeld gemaakt van hoe het TrackCura platform er uit zal gaan zien.

We staan nu aan het begin van de volgende fase, de echte uitwerking en ontwikkeling van het platform. Gesprekken met investeerders en subsidie fondsen zijn in volle gang en we hopen dan ook na de zomer te kunnen starten met de daadwerkelijke ontwikkeling van het TrackCura platform.

Bent u geïnteresseerd om TrackCura te gaan gebruiken, wilt u (mede)investeren of wilt u mede-eigenaar worden? Neem contact met ons op! Samen werken we aan een maatschappelijke onderneming waar de zorg beter van wordt.

Bekijk hier het pleidooi van Adrie Evertse, huisarts!